JA! Opvoedadvies

Welkom

JA! Opvoedadvies is een kleinschalige praktijk. Chaja Asscher is eigenaar en tevens pedagoog van deze praktijk. We geven opvoedingsondersteuning en advies in de vertrouwde omgeving bij gezinnen thuis. JA! opvoedadvies is er voor ouders met kinderen van 0 tot en met 18 jaar in Sneek en (wijde) omgeving.

Lees verder

Visie

We gaan uit van de krachten van de ouders en kinderen, zodat jullie zelfvertrouwen krijgen in het contact met elkaar. Door gewenst gedrag uit te breiden in plaats van ongewenst gedrag in stand te houden, zal het gezin zich steeds beter gaan voelen. Eén van de manieren hiervoor is heel bewust de gewenste alternatieven voor het ongewenste gedrag te benoemen.

Lees verder

Aanmelding

Aanmelden kan via het contactformulier. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld of u kunt rechtstreeks contact opnemen met ons via 06-38642113. In Friesland wordt de zorg vergoed met een verwijzing van het gebiedsteam, uw huisarts of de kinderarts. 

 

Meld u nu aan

Nieuws

19 april 2021 Podcast #8

Positief leiding nemen als ouders. Hoe doe je dat? Hoe bereidt je je voor als aanstaande ouders op het ouderschap. In deze podcast van "Krachtig Bevallen" bespreekt Francisca Falkena alles over opvoeding met Chaja Asscher. Luister de podcast hier

14 oktober 2020 Aangescherpte Corona maatregelen

Het dragen van een mondkapje in de wachtkamer verplicht. Daarnaast wordt in overleg met de cliënt bekeken of afspraken via beeldbellen kunnen lopen.

9 oktober 2020 Wachtlijst

Per heden heeft JA! Opvoedadvies een wachtlijst van 4 weken voor nieuwe cliënten. Voor plaatsing op de wachtlijst kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier op deze website.  

21 augustus 2020 Contracten

JA! Opvoedadvies heeft de contracten met alle Friese gemeenten voor 2021 verlengd.

16 maart 2020 Corona en JA! Opvoedadvies

Om de verspreiding van het Corona virus te beperken moeten we onze activiteiten aanpassen de komende tijd. De richtlijnen van de overheid geven een kader. Het doel hiervan is het vertragen van de verspreiding. Helemaal voorkomen dat mensen besmet raken is namelijk niet mogelijk.
JA! Opvoedadvies moet de veiligheid waarborgen.

Voor de komende periode nemen we, naast de algemene richtlijnen, in elk geval de volgende Maatregelen:

  • We zien geen clienten in de thuissituatie.
  • We hebben zoveel mogelijke contacten op afstand, bij voorkeur beeldbellen. De client en de behandelaar bepalen samen hoe ze het contact vormgeven.

6 november 2018

JA! Opvoedadvies heeft een nieuw samenwerkingsverband met Het Kindteam Sneek, samen met Top Fysio (kinder fysiotherapeuten), Ergo Actief ( Ergo Therapeuten), De Spraakboom ( logopedist) en Carin Pool ( diëtiste). Het kind en diens ouders kunnen aangemeld worden bij het kindteam, en samen met de verschillende disciplines wordt gekeken welke hulp er nodig is. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met JA! Opvoedadvies.