JA! Opvoedadvies

Welkom

JA! Opvoedadvies is een kleinschalige praktijk. Chaja Asscher is eigenaar en tevens pedagoog van deze praktijk. We geven opvoedingsondersteuning en advies in de vertrouwde omgeving bij gezinnen thuis. JA! opvoedadvies is er voor ouders met kinderen van 0 tot en met 18 jaar in Sneek en (wijde) omgeving.

Lees verder

Visie

We gaan uit van de krachten van de ouders en kinderen, zodat jullie zelfvertrouwen krijgen in het contact met elkaar. Door gewenst gedrag uit te breiden in plaats van ongewenst gedrag in stand te houden, zal het gezin zich steeds beter gaan voelen. Eén van de manieren hiervoor is heel bewust de gewenste alternatieven voor het ongewenste gedrag te benoemen.

Lees verder

Aanmelding

Aanmelden kan via het contactformulier. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld of u kunt rechtstreeks contact opnemen met ons via 06-15254894. In Sûd-West Fryslân wordt de zorg vergoed met een verwijzing van het gebiedsteam, uw huisarts of de kinderarts. In de Fryske Marren werkt JA Opvoedadvies op dit moment met PGB.

Meld u nu aan

Nieuws

6 november 2018 JA! Opvoedadvies heeft een nieuw samenwerkingsverband met Het Kindteam Sneek, samen met Top Fysio (kinder fysiotherapeuten), Ergo Actief ( Ergo Therapeuten), De Spraakboom ( logopedist) en Carin Pool ( diëtiste). Het kind en diens ouders kunnen aangemeld worden bij het kindteam, en samen met de verschillende disciplines wordt gekeken welke hulp er nodig is. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met JA! Opvoedadvies.