JA! Opvoedadvies

Welkom

JA! Opvoedadvies is een kleinschalige praktijk. Chaja Asscher is eigenaar en tevens pedagoog van deze praktijk. We geven opvoedingsondersteuning en advies in de vertrouwde omgeving bij gezinnen thuis. JA! opvoedadvies is er voor ouders met kinderen van 0 tot en met 18 jaar in Sneek en (wijde) omgeving.

Lees verder

Visie

We gaan uit van de krachten van de ouders en kinderen, zodat jullie zelfvertrouwen krijgen in het contact met elkaar. Door gewenst gedrag uit te breiden in plaats van ongewenst gedrag in stand te houden, zal het gezin zich steeds beter gaan voelen. Eén van de manieren hiervoor is heel bewust de gewenste alternatieven voor het ongewenste gedrag te benoemen.

Lees verder

Aanmelding

Aanmelden kan via het contactformulier. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld of u kunt rechtstreeks contact opnemen met ons via 06-38642113. In Friesland wordt de zorg vergoed met een verwijzing van het gebiedsteam, uw huisarts of de kinderarts. Per november 2021 is er geen wachtlijst.  

 

Meld u nu aan

Nieuws

08-12-2021

Na een audit in november heeft Ja! Opvoedadvies vandaag gehoord dat de toetsing van het kwaliteitsmanagement systeem met een positief resultaat is beoordeeld. Hiermee voldoen wij aan de gemeentelijke criteria.

26-11-2021

Ja! Opvoedadvies heeft per heden geen wachtlijst. Voor verwijzers, zorgaanbieders en gemeenten zijn de actuele gegevens te raadplegen in de beschikbaarheidswijzer.

19 november 2021

Deze week heeft Ja! Opvoedadvies het contract voor 2022 met alle Friese gemeenten ondertekend.

19 april 2021 Podcast #8

Positief leiding nemen als ouders. Hoe doe je dat? Hoe bereidt je je voor als aanstaande ouders op het ouderschap. In deze podcast van "Krachtig Bevallen" bespreekt Francisca Falkena alles over opvoeding met Chaja Asscher. Luister de podcast hier