JA! Opvoedadvies

Welkom

JA! Opvoedadvies is een kleinschalige praktijk. Chaja Asscher is eigenaar en tevens pedagoog van deze praktijk. We geven opvoedingsondersteuning en advies in de vertrouwde omgeving bij gezinnen thuis. JA! opvoedadvies is er voor ouders met kinderen van 0 tot en met 18 jaar in Sneek en (wijde) omgeving.

Lees verder

Visie

We gaan uit van de krachten van de ouders en kinderen, zodat jullie zelfvertrouwen krijgen in het contact met elkaar. Door gewenst gedrag uit te breiden in plaats van ongewenst gedrag in stand te houden, zal het gezin zich steeds beter gaan voelen. Eén van de manieren hiervoor is heel bewust de gewenste alternatieven voor het ongewenste gedrag te benoemen.

Lees verder

Aanmelding

Aanmelden kan via het contactformulier. U wordt zo snel mogelijk terug gebeld of u kunt rechtstreeks contact opnemen met ons via 06-38642113. In Friesland wordt de zorg vergoed met een verwijzing van het gebiedsteam, uw huisarts of de kinderarts. Per september 2023 is de wachttijd 5 weken.  

 

Meld u nu aan

Nieuws

07-08-2023

T/m 3 september zijn wij gesloten wegens vakantie. Vanaf maandag 4 september zijn wij weer bereikbaar en wordt de mail gelezen. Voor dringende zaken adviseren wij je contact op te nemen met je huisarts.

Fijne zomer!

17-02-2023

Ook dit jaar is Ja! Opvoedadvies weer positief beoordeeld na een audit waarin het kwaliteitsmanagement systeem is getoetst. Wij voldoen hiermee aan de gemeentelijke criteria. Ja! Opvoedadvies zal zich blijven ontwikkelen om de relatie met onze diverse belanghebbenden te optimaliseren, deze audit draagt ook daar aan bij.

31-01-2023

Met veel plezier heeft Chaja afgelopen maanden de cursus "IMH Module 1" gevolgd en deze ook met goed gevolg afgerond.

30-09-2022

Tijdens het updaten van onze website is deze offline geweest. Wegens veiligheidsoverwegingen werden berichten in deze periode niet automatisch doorgestuurd maar verwijderd. Heeft u ons een bericht gestuurd maar geen antwoord ontvangen mail dan alstublieft naar info@jaopvoedadvies.nl zodat wij alsnog contact met u kunnen opnemen.

Onze excuses voor het ongemak.

29-08-2022

Deze week start Chaja Asscher met de cursus "IMH Module 1" over het stimuleren en opbouwen van een veilige band tussen ouders en hun ongeboren of zeer jonge kind. In deze cursus wordt duidelijk hoe belangrijk een gezonde wisselwerking is tussen ouder(s) en het ongeboren of zeer jonge kind en hoe een zorgverlener kan bijdragen aan hechting, affectregulatie en stressreductie.

De 8-daagse cursus wordt gegeven door IMH Netwerk Friesland en RINO Groep en leert de zorgverlener werken vanuit de visie van Infant Mental Health (IMH). Meer informatie is te vinden op www.imhnetwerkfriesland.nl

08-12-2021

Na een audit in november heeft Ja! Opvoedadvies vandaag gehoord dat de toetsing van het kwaliteitsmanagement systeem met een positief resultaat is beoordeeld. Hiermee voldoen wij aan de gemeentelijke criteria.

26-11-2021

Ja! Opvoedadvies heeft per heden geen wachtlijst. Voor verwijzers, zorgaanbieders en gemeenten zijn de actuele gegevens te raadplegen in de beschikbaarheidswijzer.

19 november 2021

Deze week heeft Ja! Opvoedadvies het contract voor 2022 met alle Friese gemeenten ondertekend.

19 april 2021 Podcast #8

Positief leiding nemen als ouders. Hoe doe je dat? Hoe bereidt je je voor als aanstaande ouders op het ouderschap. In deze podcast van "Krachtig Bevallen" bespreekt Francisca Falkena alles over opvoeding met Chaja Asscher. Luister de podcast hier